Starta EM i förtid med ett fotbollsmål till trädgården

Starta EM i förtid med ett fotbollsmål till trädgården

I sommar börjar EM i fotboll och det är många som inte kan bärga sig till vi får se Zlatan i Frankrike. Vad passar då bättre än ditt alldeles egna fotbollsmål till trädgården! Om det så är till dig själv och kompisarna eller till barnen så finns det inte mycket som går upp mot ett fotbollsmål till trädgården i väntan på EM. Många har tidigare tvekat då fotbollsmålen som finns att tillgå för hemmabruk har varit av tveksam kvalité eller tillverkade i tråkig plast.

 

Nu finns det ett företag som tillverkar fotbollsmål till trädgården av en aldrig tidigare skådad kvalité. Företaget heter Homegoal och med deras mål kommer trädgården aldrig mer vara sig lik. Homegoal tillverkar alla sina mål fotbollsmål till trädgården i grundbehandlat trä som sedan bestryks med ytterligare lager med träskydd. Alla metalldelar är i rostfritt stål. Dessutom finns all mål i att tillgå i ett antal olika storlekar så nu kan även dem med en mindre trädgård lira fotboll på hemmaplan. Homegoals fotbollsmål till trädgården är byggda med tanke på det nordiska klimatet och håller i alla väder.

 

Massvis med fördelar

 

Fördelarna med ett fotbollsmål till trädgården behöver knappast förklaras. Först och främst får hela familjen tillgång till världens populäraste sport i sin egen trädgård. Istället för att barnen spelar fotboll på teven kan dem göra det på riktigt. Även vuxna kommer ha jättekul med ett fotbollsmål till trädgården. Perfekt till sommarens grillfester för att inte tala om den nyttiga motion som fotboll innebär.

 

När både vuxna och barn blir allt mer stillasittande ät ett fotbollsmål till trädgården en investering för framtiden. Till skillnad från mycket elektronik är ett fotbollsmål till trädgården från Homegoal byggt för att hålla i många, många år. Med ett fotbollsmål till trädgården kommer er trädgård snabbt vara den populäraste i grannskapet.

 

Så hur det än går för Sverige i EM så kan du ge dig själv och din familj guldmedaljen med ett fotbollsmål till trädgården från Homegoal. Aldrig tidigare har det funnits mer välbyggda, stabila och flexibla fotbollsmål till trädgården. Hos Homegoal kan du också beställa de rätta tillbehören. Självklart finns det allra viktigaste tillbehöret, en fotboll, men också till exempel hörnflaggor som verkligen ger känslan av en riktig fotbollsplan. Självklar är Homegoal också medvetna om hur snabbt lusten att spela fotboll kan komma över en, därför är leveranstiderna blixtsnabba.